Изгодно Пране на Автотапицерия във Варна

Когато става въпрос за поддържане на хигиената и чистотата около нас, автомобилът често остава на заден план. Дори да се грижим за нашето превозно средство като сменяме редовно масло, филтри и да осигуряваме други редовни грижи, прането на автосалона не е приоритет за повечето собственици на коли.

Ние прекарваме повече време в колата, отколкото си даваме сметка. Ако имаме динамично ежедневие, вероятно я използваме и за бърз обяд, за кафе, а да не говорим за калните обувки, мръсните лапички на домашните любимци и други потенциални замърсители.

Ние сме тук да се погрижим за чистотата и хигиената във вашия автомобил и да ви позволим да се насладите на безопасен, свеж и приятен престой в колата. Нашите опитни експерти предлагат една от най-атрактивните услуги за пране на автотапицерия във Варна на достъпни цени. Доверете се на нашите професионални услуги. На разположение сме в удобно за вас време!

Какво представлява услугата пране на седалки във Варна

За да гарантираме високо качество без изключения, нашите сертифицирани професионалисти следват стъпков процес, който е внимателно подбран за всеки клиент. При възможност, ние адаптираме почистването на вашия автомобил спрямо вашите нужди и очаквания. Можете да разчитате на цялостно осежаване на вашия автосалон, при това на достъпни цени.

Ето и стъпките, през които нашите експерти ще преминат по време на услугата:

 

 1. Оглед – Ще започнем с подробен оглед на салона на колата, за да разберем повече за състоянието на автотапицерията, наличието на петна или силна замърсеност.
 2. Избор на почистваща техника и препарати – Ще подберем правилните уреди и почистващи препарати за максимални резултати и нулев риск от вреда.
 3. Третиране – В повечето случаи, нашите експерти използват екстракторни машини като основен метод на почистване на автотапицерията. Купето, с изключение на тавана, се третира със специализирана машина, която използва пара под високо налягане, за да впръска и разтвори застоялото замърсяване. Парата е мигновено изсмукана от професионална прахосмукачка. Това гарантира дълбоко и качествено почистване без дълги часове съхнене.

4. Почистване на окислени петна – В случай, че са налични неподатливи петна, ние ще приложим екологични и биоразградими почистващи препарати, с които да ги отстраним.
5. Ароматизиране – При завършването на услугата, ние ще се погрижим за това вашият автомобил да ухае на свежест и чисто нова тапицерия.

Нашите квалифицирани и опитни специалисти могат да предложат:

 • Пране на седалки на кола;
 • На под и тапицерия;
 • На багажник на кола;
 • Почистване на таван на автомобил;
 • Пране на кори;
 • Внимателно третиране на кожени седалки на кола;
 • Подхранване на кожени седалки на автомобил;
 • Почистване и подхранване на кожени кори.

4. Почистване на окислени петна – В случай, че са налични неподатливи петна, ние ще приложим екологични и биоразградими почистващи препарати, с които да ги отстраним.
5. Ароматизиране – При завършването на услугата, ние ще се погрижим за това вашият автомобил да ухае на свежест и чисто нова тапицерия.

Нашите квалифицирани и опитни специалисти могат да предложат:

 • Пране на седалки на кола;
 • На под и тапицерия;
 • На багажник на кола;
 • Почистване на таван на автомобил;
 • Пране на кори;
 • Внимателно третиране на кожени седалки на кола;
 • Подхранване на кожени седалки на автомобил;
 • Почистване и подхранване на кожени кори.

Как професионалното пране на тапицерия може да подобри вида на вашия автомобил

Регулярната поддръжка на тапицерията във вашия автомобил е в състояние да удължи живота на вашия автосалон. Дори ако се грижите за двигателя, замърсена, опетнена или наслоена с неприятни миризми тапицерия означава компромис с вашите комфорт и здраве.

Натрупаната мръсотия в колата е източник на вредни бактерии, микроорганизми, паразити и потенциален преносител на зарази и инфекции.

Професионалното изпиране на вашата автотапицерия осигурява цялостна дезинфекция на купето на колата, което премахва и най-невидимите замърсители, както и отстранява боклуците и праха от труднодостъпни места. Ще се погрижим и за въздуховодите, които може да образуват и неприятни миризми.

Често Задавани Въпроси

С каква техника се извършва услугата пране на салон на автомобил?

Изборът на почистваща техника зависи изцяло от състоянието на автотапицерията във вашата кола, на материалите, от които е направена и други фактори. След първоначален оглед на салона, нашите професионалисти ще могат да предложат подробен план за действие.

Какъв тип тапицерия можете да почистите?

Всеки автомобил е различен и пристига с различен интериор. Ние можем успешно да се погрижим за вашата кожена тапицерия или да предложим пране на текстурирани повърхности от велур или плат.

Застрахована ли е услугата пране на седалки на кола?

Всички наши услуги за застраховани и гарантират сигурността на нашите клиенти.

На колко време е добре да се резервира пране на салон на кола?

Замърсяването на автомобила е различно при всеки и зависи предимно от колко често се употребява колата, какви дейности се извършват в нея, на какви условия е подложена и други.

Други Услуги

Почистване по домовете

Всички знаем колко натоварено е ежедневието на една домакиня. Спестете време като поръчате нашата услуга за почистване на домове.

Почистване на офиси

Средата, в която работите трябва да бъде приветлива и сигурна. С нашата услуга за почистване на офиси ще забележите резултатите от първия ден.

Почистване след ремонт

Всички знаем колко много отпадъци се събират след основен ремонт на едно жилище или помещение. Нашият екип ще се погрижи за почистването всички отпадъци.

Почистване на прозорци

Прозорците са подложени на всякакви метеорологични условия. За това и се замърсяват често. Ние ще върнем предишния им блясък бързо и ефикасно.

Почистване на жилищни входове

Тъй като един жилищен вход е подложен на постоянен трафик от жителите, се внасят и много външни замърсявания. Ние ще се погрижим за абонаментното му почистване.

Пране на мека мебел

Диваните и столовете в едино жилище винаги трябва да изглеждат свежо и чисто. Вече е възможно с нашия екип от специалисти и модерната ни техника.

Пране на килими и мокети

Килимите и мокетните настилки трупат много замърсявания с годините. Регулярното им изпиране е важно за общата хигиена на вашето жилище.

Почистване след краткосрочни наеми и AirBnb имоти

Ние знаем колко бързо трябва да бъде почистен един имот отдаден за краткосрочен наем. За това събрахме екип от специалисти, който да се грижи за вашите имоти.