Почистване на апартаменти отдавани за Краткосрочен Наем и Airbnb / Booking имоти във Варна

Отдаването на частни имоти под наем краткосрочно чрез платформи като Airbnb и Booking е популярен избор за страничен бизнес сред много собственици на имоти във Варна. Особено през силния летен сезон, когато градът бива посещаван от чуждестранни туристи, това е чудесен начин да увеличите доходите си. Но този тип отдаване под наем изисква безупречна поддръжка на жилището, регулярно почистване след всеки гост и безукорна хигиена.

В противен случай, рискувате вашето жилище да загуби рейтинг и да не привлича достатъчно внимание от потенциални гости. Независимо дали това за вас е странична дейност или основен бизнес, почистването на апартамент след краткосрочни наематели е тежка задача.

Комбинирано с фактор време, когато очаквате следващите си гости след няколко часа, например, поддържането на чистотата се превръща в мисията невъзможна без професионална помощ. Позволете ни да се погрижим като предоставим експертно почистване на жилище след краткосрочен наем през платформи като Airbnb и Booking.

Какво включва услугата почистване на Airbnb и Booking имоти

Нашите специализирани експерти са изключително стриктни относно чистотата и гарантират пълно дезинфекциране и премахване на бактерии, предоставяйки изрядна хигиена за вашите гости и 5-звездно преживяване във вашето жилище. Като фирма за почистване във Варна, ние работим с доказани, професионални почистващи препарати, които ще отстранят всякакви следи от предходни посещения. Жилището ви ще изглежда ново, свежо и гостоприемно.

Цялостното ни почистване на имоти за след краткосрочно наемане включва:

 

  • Детайлно почистване и дезинфекция на подове, ключове и дръжки на лампи, дистанционни
  • Дезинфекция на легла, матраци и пране на спално бельо
  • Употребата на антимикробен слой с трайно действие за елиминиране на бактерии
  • Почистване и подреждане на консумативи
  • Почистване на съдове и прибори
  • Дезинфекция на плотове, мивки и кранчета
  • Почистване и дезинфекция на всички електроуреди
  • Цялостно почистване на санитарни помещения
  • Отстраняване на остатъчни боклуци

Клиентите ни се радват на скоростни реакции и безкомпромисно почистване. Доверете се на нашите сертифицирани специалисти и се насладете на положителните отзиви на вашите гости.

Защо да изберете нас за почистване на имоти отдавани за краткосрочен наем

Чистотата в жилището ще е първото нещо, което ще направи впечатление на вашите гости. Не ги разочаровайте и се уверете, че хигиената е на безупречно ниво. Всички наши специалисти са изцяло отдадени на това да превърнат вашето жилище, отдавано под наем в комфортно и изрядно местенце за почивка.

Екипът ни се състои от квалифицирани, опитни и сертифицирани експерти. Изборът на почистващи препарати не е случаен и минава през стриктен контрол и тестване. Ние ще посетим вашето жилище напълно екипирани и оборудвани, като от клиентите ни не се очаква никаква предварителна подготовка. 

Често Задавани Въпроси

Мога ли да се възползвам от абонаментно почистване на Airbnb и Booking имоти?

Разбира се, ние сме насреща да се заемем изцяло с почистването на вашето жилище за краткосрочно отдаване под наем след всеки гост.

Нужно ли е да има присъстващ собственик в жилището по време на почистването?

Не, нашата мисия е да се заемем с трудните задачи, за да можем да ви спестим време и да ви позволим да се погрижите за други, приоритетни задачи.

Колко струва почистването на жилище за краткосрочно наемане?

Цената на услугата варира, в зависимост от редица фактори. След като се запознаем с вашите нужди и разберем повече за вашето жилище, експертите ни ще могат да ви дадат повече информация относно цената на услугата.

С какви препарати работите?

Всички почистващи препарати, с които извършваме услугата са професионални, сертифицирани и тествани. Изборът на препарат е винаги съобразен с повърхността или материала, който ще бъде третиран.

Други Услуги

Почистване по домовете

Ние сме екип от специалисти, който е готов да помогне на всяка домакиня с почистването на нейния любим имот. Потърсете ни още днес.

Почистване на офиси

Офисът е мястото, където трябва всички да се чувстват сигурно и уютно. Нашият екип ще се погрижи за почистването и подреждането на вашия офис в град Варна.

Почистване след ремонт

Отпадъците след извършен ремонт на апартамент или помещение могат да бъдат много вредни за вашето здраве. Потърсете нашите услуги днес.

Почистване на прозорци

Прозорците са изложени на различни външни усовия, които ги правят да изглеждат неприветливо. Ние ще се погрижим за връщането им към блясък.

Почистване на жилищни входове

Нечистотата на един жилищен вход потенциално замърсява и вашия дом. Възползвайте се от нашето абонаментно почистване днес.

Пране на мека мебел

Меките мебели в един дом винаги се износват и замърсяват с годините. Почистването им е вече достъпно и лесно с нашите специализзирани услуги.

Пране на килими и мокети

Замърсяванията, които се натрупват върху килимите и мокетите могат да навредят на вашето здраве. Затова професионалното им изпиране е важно.

Пране на автотапицерия

Възползвайте се от достъпно и ефикасно екстрактно пране на автоинтериори, което ще промени вида и усещането на вашия автомобил.