Пфесионално Пране на Мека Мебел във Варна

Имате домашни любимци, които често маркират своята територия и оставят трайни следи и неприятни миризми по вашите дивани? А може би вашето мъниче е имало инцидент на матрака в спалнята? Не се тревожете, решението е точно пред вас!

Ние сме сред най-търсените и доказани фирми за пране на мека мебел, като можем да се погрижим за прането на матраци,тапицерия, столове, холова гарнитура и още на териториатя на град Варна. Богатият ни практически опит ни дава възможността да предлагаме цялостна и достъпна услуга, която да гарантира вашето спокойствие и удовлетворение. Услугата машинно изпиране на мека мебел е напълно безопасна за вас, вашите деца и домашни любимци. Тя не предизвиква раздразнение, кашлица, алергии или други неприятни последици.

Избирайки ни за ваш партньор, вие можете да се възползвате от:

  • Почистване на стол/табуретка
  • Почистване на фотьойл
  • Пране на матрак (единичен или двоен, едностранно или двустранно)
  • Пране на диван
  • Почистване на кожена мебел и подхранване

Насладете се на моментите прекарани у дома, знаейки, че релаксирате върху безупречно чисти, свежи и приятно ароматизирани мебели.

Как се извършва пране на мека мебел при нас

Ние няма просто да почистим повърхността на вашите мебели и да си тръгнем. Вместо това, нашите опитни и сертифицирани експерти предлагат екстракторно пране, използвайки висококачествени индустриални екстракторни машини, разработени специално за прането на всякакъв вид тапицерии и текстил.

Ето и как протича самата услуга:

Инспекция: Нашата услуга започва с детайлна инспекция на мебелите във вашия дом или офис. След цялостна проверка, ние ще имаме информация относно състоянието им, материалите и тапицерията, които са използвани, както и необходимите препарати за успешно почистване.
Обезпрашаване: Ще премахнем видимия натрупан прахоляк от повърхността на вашите меки мебели преди да преминем към следващите стъпки.
Шампониране: Използвайки прецизна технология на нанасяне и разтъркване, ние ще шампонираме повърхността с подходящ препарат за материала.
Почистване и подсушаване: Финалната стъпка е да почистим мебелите от препарати, мръсотия и други отпадъчни продукти. След това ще подсушим внимателно, използвайки професионални уреди, които гарантират бързото изсъхване на повърхностите.

Екстракцията или извличането на мръсотия от меката мебел, както и употребата на екстрагент или разтворител, са в основата на нашето почистване. В зависимост от вида тапицерия, ние ще подберем най-правилните почистващи препарати.

Защо трябва да потърсим професионална помощ за прането на мебели?

 

Почистването на дивани, матраци, столове и друг ти дамаски е често в списъка със задължения в едно домакинство. Въпреки това, обикновеното премахване на прах в прахосмукачка или пък забърсване на петно с мокра кърпичка или препарат купен от магазина, не е достатъчно.

Повечето време, което прекарваме у дома, ние посвещаваме на релакс върху любимото кресло, диван или пък матрак. Честата употреба води до наслояване с мазнина емитирана от кожата, петна, прах, бактерии, акари, миризми и други замърсявания. За да бъдат премахнати цялостно и дълготрайно е необходима професионална грижа и детайлно екстрактно изпиране.

Ние не само ще почистим и премахнем всички натрупани замърсявания, но ще помогнем и с връщането на свежестта и визията съответстваща с нова. Ще споделим с вас как можете да удължите живота на вашите кожени тапицерии и как да предотвратите всякакъв шанс от нежеланото състояние да се завърне в бъдеще.

Често Задавани Въпроси

Колко време ще отнеме почистването на мека мебел?

Времето, необходимо за цялостното почистване на вашите мебели зависи от тяхната материя и състояние. В практиката сме открили, че прането на дивани, матраци и табуретки отнема между час и половина и два часа. След като получим повече информация от вас относно мебелите, които желаете да бъдат изпрани, ще можем да дадем по-конкретна информация.

Колко време отнема да изсъхнат мебелите след почистването?

Процесът на съхнене след пране на мебели е неизбежен. За щастие, нашите професионалисти са с богат практически опит и в състояние да сведат до минимум процесът на съхнене. Стандартно са необходими между 6 и 8 часа.

Можете ли да изперете трайни следи от домашни любимци по дивана?

Да, сред най-честите замърсители на дивани и различни тапицерии са домашните любимци. Нашите квалифицирани специалисти ще почистят вашите мебели до съвършенство и ще премахнат натрупаните миризми.

Почистващите препарати, които използвате, представляват ли опасност за деца и домашни любимци?

Не, всички почистващи препарати, с които работим, са екологични чисти и нетоксични за деца и домашни любимци. Химикалите в почистващите материали са биоразградими и екосъобразни.

Други Услуги

Почистване по домовете

Ние сме екип от специалисти, който е готов да помогне на всяка домакиня с почистването на нейния любим имот. Потърсете ни още днес.

Почистване на офиси

Офисът е мястото, където трябва всички да се чувстват сигурно и уютно. Нашият екип ще се погрижи за почистването и подреждането на вашия офис в град Варна.

Почистване след ремонт

Отпадъците след извършен ремонт на апартамент или помещение могат да бъдат много вредни за вашето здраве. Потърсете нашите услуги днес.

Почистване на прозорци

Прозорците са изложени на различни външни усовия, които ги правят да изглеждат неприветливо. Ние ще се погрижим за връщането им към блясък.

Почистване на жилищни входове

Нечистотата на един жилищен вход потенциално замърсява и вашия дом. Възползвайте се от нашето абонаментно почистване днес.

Пране на килими и мокети

Замърсяванията, които се натрупват върху килимите и мокетите могат да навредят на вашето здраве. Затова професионалното им изпиране е важно.

Пране на автотапицерия

Възползвайте се от достъпно и ефикасно екстрактно пране на автоинтериори, което ще промени вида и усещането на вашия автомобил.

Почистване след краткосрочни наеми и AirBnb имоти

Знаем колко е важно вашите имоти, които отдавате за нощувки и краткосрочни наеми да бъдат почиствани на време. Потърсете ни още днес.