Почистване на домове в град Варна

Основно почистване

При нас можете да откриете подходящите партньори, които ще ви помогнат да възвърнете блясъка, чистотата и перфектната хигиена във вашия дом. Почистването на дома е една от най-сложните, времеизискващи и неприятни задачи за едно домакинство. Именно за това вече можете да разчитате на квалифицирани, обучени и способни хигиенисти за професионално почистване на домове във Варна.

Независимо дали става въпрос за почистване на апартаменти или почистване на къщи, ако търсите някой, който да ви съдейства, то вие сте на правилното място. Повечето от нашите клиенти разчитат изцяло на нашите експерти за основно почистване по домовете благодарение на вниманието ни към всеки детайл, нашата отдаденост и опит в областта. Не губете и секунда време в купуване на почистващи препарати и опити да почистите вашето жилище сами. Ние разполагаме с висококачествени и изпробвани продукти и техники, които гарантират перфектни и свежи резултати.

Можете да се възползвате от еднократно почистване на апартамент или абонаментно почистване на домове. Насладете се знаейки, че сте в ръцете на проверени и лицензирани хигиенисти, които ще се погрижат за всяко кътче от вашия дом.

Какво включва услугата почистване на домове

Нашата професионална услуга предлага цялостно и сигурно решение за всеки клиент. Ние ще се погрижим за премахването на натрупана мръсотия от всяка стая или всяко кътче, ще елиминираме наслоен прах, трудни за изчистване петна и всякакви други несъвършенства. За да гарантираме успешно почистване на вашия имот всеки път, нашите проверени и сертифицирани хигиенисти следват предварително изготвен план за почистване.

 

  1. Инспекция – Всяко основно почистване на апартамент или къща започва с проверка на дома. Тази първоначална фаза ще ни помогне да се запознаем с проблемите и зоните, които се нуждаят от специална обработка.
  2. Подбор на почистваща техника и почистващи препарати – Не всяко почистване на дом изисква еднакви материали, подход и ресурси. Ние ще се погрижим за изготвянето на персонален план за цялостното почистване на вашия имот, вземайки предвид откритите факти от инспекцията.
  3. Почистване – Вече сме готови да започнем услугата почистване на домове. Нашите експерти подробно ще преминат през вашата кухня, дневна, трапезария, спални, тераси, стаи за съхранение, перални помещения и други. Ще се погрижим за перфектното почистване на стъкла и прозорци, мека мебел и дивани, електрически уреди, килими и още.

4. Повторна инспекция и преглед на резултатите – След прилагане на почистващите техники, ние ще извършим втора проверка на всички помещения, за да се уверим, че резултатите отговарят на вашите очаквания и на приложения от нас стандарт.

Защо да изберете нас за почистване на домове във Варна

Изборът на хигиенен специалист не е лесен. Експертът ще има нужда от достъп до вашето лично пространство и е от ключово значение да изберете професионалист, на когото можете да се доверите. Ние сме сред най-търсените фирми за цялостно почистване на апартамент или къща в гр. Варна. Ние работим само и единствено с доказани, опитни, обучени и проверени хигиенисти, което ни позволява да гарантираме сигурността на нашите клиенти.

Ние работим с гъвкаво работно време и имаме възможността да изпратим лицензиран екип до 24 часа след получаване на вашата резервация. За да направим услугата максимално достъпна за повече клиенти, ние предлагаме едни от най-достъпните цени за такъв тип услуги. Ако искате да научите повече за колко струва основно почистване на апартамент или да получите официален ценоразпис, свържете се с нас по телефона за повече информация.

Често Задавани Въпроси

Как да направя поръчка за почистване по домовете?

За да резервирате услугата, моля свържете се с нас на посочения телефонен номер и ще Ви дадем повече информация.

Как да се подготвя преди вашето посещение?

Можете да осигурите безопасна среда като се погрижите всички домашни любимци да са затворени на сигурно място или изведени от жилището по време на почистването. Ако се притеснявате за ценна техника или други ценности, приберете ги на сигурно място. Ние гарантираме, че всички наши хигиенисти са подробно проверени и обучени да предоставят безопасна услуга. 

Мога ли да очаквам компенсация в случай на повреда или счупване?

Да, вие сте застраховани срещу потенциални вреди по време на почистването и ще бъдете компенисрани в случай на счупени вещи.

 

Колко струва почистването на апартамент или къща?

Цената на почистването зависи от големината на жилището, състоянието и други фактори. За да получите подробна информация относно цените, моля свържете се с нас.

Други Услуги

Почистване на офиси

Чистотата на офиса може да се окаже фактор, който да повлияе на работоспособността ви. Затова не се колебайте да се възползвате от нашите услуги.

Почистване след ремонт

Отломките, образувани след ремонта на едно помещение са доста опасни за здравето. Ние ще разчистим всички образувани отпадъци за нула време.

Почистване на жилищни входове

Жилищният вход и неговата правилна поддръжка са важни и за чистотата във вашия дом. Запазете абонаментно почистване при нас още днес.

Почистване на прозорци

Мъгливите и прашни прозорци са доста неприветливи. А метеорологичните условия спомагат още за лошата им визия. Ние ще се погрижим и ще ги почистим до блясък.

Пране на мека мебел

С годините меките мебели натрупват редица замърсявания и мазнини. Ние ще се погрижим за машинното им изпиране и добавянето на свеж аромат.

Пране на килими и мокети

Красивият интериор не може да търпи мръсни килими. Нашият екип ще възстанови вашите килими, като ги изпере екстрактно.

Пране на автотапицерия

Професионално и надеждно пране на авто седалки. Доверете се на нас и се насладете на по-комфортно шофиране.

Почистване след краткосрочни наеми и AirBnb имоти

Правилната поддръжка на имотите, отдавани за краткосрочен наем определено ще донесе положителна оценка от вашите посетители. Потърсете ни още днес.