Професионално Пране на Килими във Варна

Въпреки, че килимът често остава подценен елемент от интериора на вашето жилище или работно помещение, той заема ключова позиция в общата визия на една стая. Чистият и добре поддържан килим може напълно да преобрази вашия дом или офис. За съжаление, мръсен и опетнен такъв може да направи същото в негативен аспект.

Мокетите и килимите са сред най-уязвимите за замърсяване предмети в едно помещение. Те предлагат мека и уютна подложка за краката ни но често биват тъпкани с мръсни, кални обувки, зацапани от мръсни лапи на домашни любимци, омазнени с петна от изпусната храна, напитки и други. Често, стандартното почистване с прахосмукачка ще успее единствено да отстрани праха от повърхността на вашия килим или мокет. Наслоената мръсотия, бактерии, прах и други вредни вещества ще останат впити между материята. Тези вредни частици ще достигнат и до вашите тела и ще застрашат вашето здраве ако не вземете мерки навреме.

Като квалифицирана и опитна варненска фирма, ние можем да предложим бързо, безопасно и достъпно пране на килими, с което решаваме и проблема. Нашите лицензирани и обучени специалисти могат да отстранят всеки недостатък от вашия килим или мокет благодарение на усъвършенстваната ни почистваща техника.

Какво представлява услугата пране на килими

Не бързайте да се сбогувате със стария килим ако е натрупал неприятни миризми, петна и несъвършенства. Позволете ни да отстраним недостатъците и да възвърнем комфорта, мекотата и свежестта във вашия дом. Нашите експерти работят с високооборотни дискови машини, екстрактори и професионални препарати, които се грижат за бързото и успешно разтваряне на замърсяването.

В резултат на цялостното обучение на нашите професионалисти, както и на употребата на специализирани материали и препарати, ние ще отстраним петната, ще премахнем неприятните миризми и ще възвърнем свежестта на цветовете.

Преди да започнем работа, ние ще отделим време в проучване на това от какъв материал са направени вашите килими или мокети, каква е тяхната възраст, състояние и специфики. Това ще ни помогне да подберем правилните препарати и да гарантираме, че материалът няма да бъде наранен в процеса.

Можете да се доверите на нашите професионалисти за почистването на нови, стари, големи, малки, скъпи и евтини килими, както и за почистването на всякакъв вид мокети. След изпирането ще забележите, че ще изглеждат като чисто нови и наскоро поставени във вашето помещение.

Защо да изберете машинно пране на килими във Варна

 

Машинното пране е един от най-предпочитаните и сигурни начини за почистване на такъв тип повърхности. Повечето килими са създадени от синтетични влакна, но съществуват и други със скъпи, натурални и редки материи, които не бива да бъдат третирани с определени продукти, които биха могли да бъдат разрушителни. Ние се доверяваме на екстрактното почистване, което гарантира чудесни резултати, без изключение.

Екстракторът ни позволява да премахнем напълно всякакви следи от третиране и препарати. Въпреки, че работим с екологично чисти и нежни препарати, които не са заплаха за здравето на хора и животни, машинното почистване ни позволява да премахнем 100% от остатъчните вещества, както и най-скритата и вкопчена мръсотия.

Ето какво получават нашите клиенти, благодарение на нашите методи и техники за чистене на килими:

 

  • Безупречни резултати и свежест
  • Бързо съхнене
  • 100% премахване на бактерии, прах и мръсотия
  • 0% риск от алергии и негативни реакции

Често Задавани Въпроси

Подходящо ли е машинно пране на килими за скъпи и редки материали?

Да, наши експерти са напълно обучени как да използват професионалната машина за пране на мокети и килими по начин, който не подлага на риск материалите използвани за създаването на продукта.

Колко често трябва да се извършва пране на мокети или килими?

Отговорът зависи от това колко често се употребява килимът или мокетът, от каква материя е направен и редица допълнителни фактори. Ние съветваме нашите клиенти да осигуряват професионална грижа и пране на килими и мокети поне веднъж на 6 месеца.

Какви продукти използвате при извършването на услугата?

Всеки килим е създаден от различен вид материал. Ние взимаме това предвид когато избираме почистващи препарати и винаги съобразяваме целият процес така, че да не навреди на материята.

Какво ви отличава от останалите фирми за пране на килими?

Нашите експерти са изцяло отдадени на професията си и обръщат внимание и на най-малките детайли. Ние се отличаваме и с бързи реакции и квалифицирани професионалисти.

Други Услуги

Почистване по домовете

Чистият дом е по-приветлив и по-уютен. Ние знаем как да се погрижим за почистването на всяка къща или апартамент.

Почистване на офиси

Офисът е мястото, където човек трябва да бъде продуктивен. Чистотата е един от факторите, които са важни за излъчването на един офис.

Почистване след ремонт

Нашите професионалисти ще свършат мръсната работа, като разчистят всички отпадъци след ремонта на вашия любим имот.

Почистване на прозорци

Блясъкът на прозорците придава един по-приветлив вид на имота. Не пропускайте да се възползвате от нашата услуга.

Почистване на жилищни входове

Трафикът в жилищния вход е постоянен, а чистотата на един вход не бива да се поставя под въпрос, тъй като замърсяванията могат да влязат във вашия дом.

Пране на мека мебел

Липсва ви свежия вид на вашите мебели? Ние ще се справим дори и с най-упоритите замърсявания, като използваме модерно оборудване за пране на мека мебел

Пране на автотапицерия

Седалките на автомобилите търпят замърсявания всеки ден и за това е добре да се почистват професионално. Това ще гарантира премахване на всички петна.

Почистване след краткосрочни наеми и AirBnb имоти

Имате имот, който отдавате за краткосрочен наем и нощувки? Нашият екип е готов да го почисти качествено и за нула време.