Професионално почистване на офиси във Варна

Насладете се на чист и перфектен офис, който предлага комфортна и безопасна работна среда за вашите служители, клиенти и партньори, като резервирате нашата достъпна услуга. Позволете на нашите опитни хигиенисти да се погрижат за вашето удобство и спокойно работна атмосфера. Можете да очаквате прецизност и безкомпромисно качество при изпълнението на всяко офис почистване. С помощта на нашите експерти, вие ще имате възможността да се фокусирате върху основните дейности на компанията си без да губите време и да изпадате в стресови ситуации.

Вместо да почистваме единствено повърхността, ние предлагаме цялостна задълбочена услуга, която включва разместването на шкафове, бюра и мебели за да се уверим, че и най-незабележимите мръсотии са изцяло премахнати от вашето работно място. Освен, че ще се погрижим за праха, петната и други несъвършенства, нашите квалифицирани хигиенисти ще дезинфекцират всяко помещение за да елиминират натрупани бактерии и микроби, които застрашават вашето здраве и това на вашите колеги.

Можете да разчитате на високо качество и услуга, извършена с най-високите стандарти. Ние работим с изпробвани и доказани методи за почистване на офиси във Варна, които ни позволяват да предложим сигурни резултати всеки път.

Какво да очаквате от услугата офиси почистване 

Основното почистване на офис е една от най-търсените услуги във Варна. Благодарение на нашия опит и на решителността ни да улесним нашите клиенти, ние създадохме цялостно решение за Вашето работно помещение. Услугата е подходяща за всеки малък или голям бизнес и гарантира нужната хигиена за безпроблемно и сигурно функциониране на вашия офис.

При нас можете да се възползвате от основно, абонаментно, както и почистване след ремонт във Вашето бизнес помещение. Основното почистване покрива всички офис мебели, санитарни помещения и включва детайлно минаване с прахосмукачка. Ако желаете да получавате услугата регулярно, в определен от вас срок, възползвайте се от абонаментна поддръжка на вашия офис. Ние ще се погрижим за прилежния външен вид на всички меки и твърди подови настилки, за работните места и офис техника, за измиване и почистване на прозорци, дограма, щори и врати, както и за почистване на ключове за осветление и контакти. Можете да разчитате и на почистване и дезинфекция на санитарни помещения, кухненски бокс, както и за събирането и изхвърлянето на отпадъци. Не е необходимо да се тревожите за осигуряването на препарати или други продукти – ние ще се погрижим за всичко.

Защо да изберете нас за професионално офис почистване

В случай, че сте поддържали самостоятелно вашето работно помещение, вероятно ще се съгласите, че задачата никак не е лесна, бърза и приятна. Процедурата изисква професионална техника, качествени почистващи материали и много опит. За щастие, ние можем да премахнем тази тежест от Вас като предложим добра си оферта.

Доверете се на нашия брилянтно съставен екип от хигиенисти, в който присъстват едни от най-добрите и отличаващи се експерти в областта. Ние подбираме всеки кадър и се уверяваме, че хигиенистите ни са напълно проверени, лицензирани и опитни. По този начин гарантираме сигурността на нашите клиенти.

Нашите клиенти избират да работят с нас поради няколко основни причини:

 

  • Бързи реакции – След като се свържете с нас и резервирате услугата почистване на офис, ние ще изпратим професионален екип до вашия адрес с рамките на 24 часа. Оценяваме това, че поддържането на добра хигиена не е нещо, което може да чака или да бъде отлагано.
  • Достъпни цени – Повечето цени за извършването на подобен тип услуга са прекалено високи за бюджетите на един малък бизнес. Но не и при нас. Нашите цени са достъпни за всички, което ни отличава от други фирми в този бранш. Получете качество на цена, която няма да остави трайни поражения в банковата ви сметка.
  • Лицензирани хигиенисти – Всеки член на нашия екип от професионални хигиенисти е квалифициран, сертифициран и опитен в областта. Ние не оставяме нищо на случайността и се грижим за сигурността и комфорта на нашите клиенти.

Често Задавани Въпроси

Как да разбера кога е време да потърся професионална помощ с почистването на офис помещение?

Поддържането на чистотата и хигиената на работното място е ключово не само за вашето здраве и това на вашите колеги, служители, партньори и клиенти но и за вашия имидж. В зависимост от размерът на вашето жилище и посещаемостта му е желателно да се доверите на експерти за почистването от самото начало. Не чакайте проблемът да стане нетърпим и видим за всички.

Мога ли да резервирам услугата през почивен ден?

Ще направим всичко възможно нашите хигиенисти да предоставят услугата в удобно за вас време.

Трябва ли да освободим офис пространството по време на почистването?

Вашият комфорт е наш приоритет. Практиката ни показва, че най-ефективно и бързо можем да свършим работата си когато помещението не е обитавано от хора. Поради тази причина съветваме нашите хигиенисти да извършват услугата преди работно време, след работно време или през дни, които са почивни за вашия офис.

Каква е цената на почистване на офис?

Цената е различна и се калкулира спрямо редица фактори. За да получите повече информация, моля свържете се с нас.

Други Услуги

Почистване по домовете

Всички знаем колко натоварено е ежедневието на една домакиня. Спестете време като поръчате нашата услуга за почистване на домове.

Почистване след ремонт

Всички знаем колко много отпадъци се събират след основен ремонт на едно жилище или помещение. Нашият екип ще се погрижи за почистването всички отпадъци.

Почистване на жилищни входове

Тъй като един жилищен вход е подложен на постоянен трафик от жителите, се внасят и много външни замърсявания. Ние ще се погрижим за абонаментното му почистване.

Почистване на прозорци

Прозорците са подложени на всякакви метеорологични условия. За това и се замърсяват често. Ние ще върнем предишния им блясък бързо и ефикасно.

Пране на мека мебел

Диваните и столовете в едино жилище винаги трябва да изглеждат свежо и чисто. Вече е възможно с нашия екип от специалисти и модерната ни техника.

Пране на килими и мокети

Килимите и мокетните настилки трупат много замърсявания с годините. Регулярното им изпиране е важно за общата хигиена на вашето жилище.

Пране на автотапицерия

Екстрактното пране на автотапицерия вече е бързо и достъпно с нашата професионална услуга. Доверете се на специалистите.

Почистване след краткосрочни наеми и AirBnb имоти

Ние знаем колко бързо трябва да бъде почистен един имот отдаден за краткосрочен наем. За това събрахме екип от специалисти, който да се грижи за вашите имоти.