Надеждно Почистване на Входове във Варна

Жилищният вход е сред пространствата изложени на най-голямо замърсяване в една жилищна сграда. Освен живущите и работещи в сградата, често посетители, гости, клиенти, роднини и домашни любимци преминават през общите части, неизбежно оставяйки следи като пръст, пясък, кал, бактерии, паразити, прах и други вредни, замърсяващи частици.

Дори и мръсотията на пръв поглед да е единствено във входа, тя несъмнено ще си проправи път към вашите частни жилища, където ще подложи на риск вашето здраве. Освен нездравословната среда, която един мръсен жилищен вход предлага, той води и до естетични проблеми и спорове между обитателите на сградата.

Не допускайте замърсявания във вашата жилищна сграда да се превърнат в повод за стрес, инфекции, замърсяване и редица проблеми. Доверете се на експерти и оставете всичко в сигурни ръце. Позволете ни да ви помогнем с цялостна и детайлна услуга, която ще ви предпази и позволи да се насладите на общите части във вашата сграда.

Услугата почистване на жилищни входове в детайли

Като експерти в хигиената, ние вярваме, че почистването на това пространство в една сграда е от ключово значение и за чистотата на частните жилища в кооперацията. Нашите опитни хигиенисти предлагат абонаментно почистване на входове във Варна, като услугата включва: 

 • Измитане и почистване на стълбища
 • Почистване на стъкла и дограма;
 • На парапети и первази;
 • На асансьорна кабина;
 • На асансьорни врати;
 • На паяжини от ъгли, тавани и стени;
 • На ел. ключове, звънци и други;
 • На пощенски кутии;
 • На входна врата;
 • Премахване на дъвки от подова настилка;
 • Поставяне на график;
 • Консумативи и препарати са за сметка на фирмата;
 • Контрол на качеството.

 

Можете да се насладите на перфектно почистен вход веднъж седмично и да загърбите всички притеснения и неразбирателства свързани с чистотата в общите входни части на вашия жилищен комплекс.

Ние разчитаме на висококачествени и гарантирани почистващи препарати и техники, които ни позволяват да предоставим сигурни резултати, без компромиси.

Как фирма за почистване на входове може да помогне

Често нашите клиенти споделят, че преди да се свържат с нас, са опитали самостоятелно да организират почистването на в сградата. Въпреки, че съществуват и алтернативни варианти, като редуване между съседи за почистването, те са често неефективни и неуспешни.

Вместо да губите време в разговори и събрания, позвънете на фирма с богат практически опит в областта, която може да предложи качествено решение на достъпни цени. Нашите лицензирани и квалифицирани хигиенисти използват индустриални препарати за почистване, които са нетоксични и екологично чисти.

Всеки хигиенист е обучен да спазва последователен и подробен почистващ процес, който гарантира, че вашият жилищен вход ще е в безупречно състояние.

Възползвайте се от абонаментната ни услуга и бъдете спокойни, знаейки, че веднъж седмично специалист ще посети вашата сграда. Ние ще се съобразим с вашите изисквания и ще адаптираме услугата така, че тя да отговаря на всички ваши нужди. Всеки жилищен вход е уникален и се нуждае от персонализирано решение. За щастие, ние отделяме нужното внимание на всеки проект и ще се уверим, че получавате съобразена услуга. На разположение сме в удобно за вас време!

Често Задавани Въпроси

Необходимо ли е обитателите на сградата да предоставят почистващите материали?

Категорично не, нашите хигиенисти са оборудвани с висококачествени почистващи препарати и материали. Те ще пристигнат с всичко необходимо за пълно и гарантирано почистване на общите части във вашата многоетажна жилищна сграда.

Каква е цената на почистване на входове?

Цената на услугата е различна, в зависимост от сградата и други фактори. Свържете се с нас за повече информация.

Как мога да разбера кога е почистен жилищният вход?

След всяко почистване, нашите хигиенисти ще предоставят контролен лист за изпълнените дейности.

Трябва ли да се спре трафикът на хора във входа по време на почистването?

Нашите професионални хигиенисти са наясно, че в многоетажна жилищна сграда трафикът на хора е неизбежен. Това няма да попречи на качественото почистване.

Други Услуги

Почистване по домовете

Всички знаем колко натоварено е ежедневието на една домакиня. Спестете време като поръчате нашата услуга за почистване на домове.

Почистване на офиси

Средата, в която работите трябва да бъде приветлива и сигурна. С нашата услуга за почистване на офиси ще забележите резултатите от първия ден.

Почистване след ремонт

Всички знаем колко много отпадъци се събират след основен ремонт на едно жилище или помещение. Нашият екип ще се погрижи за почистването всички отпадъци.

Почистване на прозорци

Прозорците са подложени на всякакви метеорологични условия. За това и се замърсяват често. Ние ще върнем предишния им блясък бързо и ефикасно.

Пране на мека мебел

Диваните и столовете в едино жилище винаги трябва да изглеждат свежо и чисто. Вече е възможно с нашия екип от специалисти и модерната ни техника.

Пране на килими и мокети

Килимите и мокетните настилки трупат много замърсявания с годините. Регулярното им изпиране е важно за общата хигиена на вашето жилище.

Пране на автотапицерия

Екстрактното пране на автотапицерия вече е бързо и достъпно с нашата професионална услуга. Доверете се на специалистите.

Почистване след краткосрочни наеми и AirBnb имоти

Ние знаем колко бързо трябва да бъде почистен един имот отдаден за краткосрочен наем. За това събрахме екип от специалисти, който да се грижи за вашите имоти.